Estic a Sant Cugat i m'implico en construir Biocivilització
0
23
feb
2015

Biocivilització, és un nou model de convivència planetària tot valorant i respectant la xarxa de la vida en totes les seves manifestacions: l'esser humà, els animals, la natura i el planeta, la nostra única llar.


veure més

TV-Sant Cugat-Vallès: Què és Biocivilització?
0
13
feb
2015

Entrevista a Sandra Campos, Directora de l'associació IMAGO, parlant sobre les 11es Jornades de Sensibilització: Construïm Biocivilització al programa "la Contraportada" del canal de televisió de Sant Cugat-Vallès.


veure més

Jornades de Sensibilització · A punt de començar
0
04
feb
2015

Les Jornades de sensibilització és un projecte que va néixer l'any 2004 a Barcelona amb l’objectiu de fomentar el diàleg intercultural com a base de la convivència a la ciutat de Barcelona. Les jornades han viscut, al llarg del temps, una evolució fins arribar a l’actual plantejament temàtic: CONSTRUÏM BIOCIVILITZACIÓ, idea sorgida en les dinàmiques […]


veure més

TV Espanyola 10es Jornades: Construïm Biocivilització
0
28
nov
2013

En l'informatiu del cap de setmana a TVE ens han dedicat aquesta nota amb motiu de la visita del oceanògraf Cèdric Javanaud a les 10es Jornades de Biocivilización. Javanaud ha estat a càrrec dels cinefòrums sobre els documentals Planet Ocean i La set del món.


veure més