Jornades de Sensibilització · A punt de començar

muestra-post

Les Jornades de sensibilització és un projecte que va néixer l'any 2004 a Barcelona amb l’objectiu de fomentar el diàleg intercultural com a base de la convivència a la ciutat de Barcelona. Les jornades han viscut, al llarg del temps, una evolució fins arribar a l’actual plantejament temàtic: CONSTRUÏM BIOCIVILITZACIÓ, idea sorgida en les dinàmiques preparatòries del Fòrum Social Mundial Temàtic del Medi ambient (reunit per darrera vegada el 2012 a Porto Alegre-Brasil), i impulsada per personatges com en Leonardo Boff i Cândido Grzybowski, entre d’altres.

Celebrant-se per segon any consecutiu a Sant Cugat i Sant Quirze -municipis on han tingut una acollida molt positiva-, les 11es Jornades de sensibilització compten amb algunes activitats especials a Barcelona com la presentació de Construimos Biocivilización. Un cambio de paradigma para la convivencia planetaria, el primer llibre publicat per l’Associació IMAGO Catalunya i editat per l’editorial lcaria.

Les 11es Jornades de sensibilització és d’un projecte desenvolupat per l’Associació IMAGO Catalunya que, com cada any, té com a objectiu realitzar un treball de sensibilització, a través de les arts visuals, col·loquis, taules rodones i altres activitats, en relació a la convivència sostenible, la solidaritat i la cura de la nostra casa: la Terra.

0 Comments

No comments yet

LEAVE A COMMENT