Un pas pel canvi

El concepte d'aquesta acció es basa que la transformació col · lectiva comença per un canvi individual; per poder millorar el món primer s'ha de mirar cap un mateix i tranformárse des de l'interior cap a l'exterior, partint del propi individu.
És obvi que la situació mundial podria millorar en infinits aspectes, però volem remarcar que és fonamental conscienciar-se això de manera que el primer pas sigui justament adonar-se i tenir la voluntat de canviar.

D'aquesta manera va sorgir el concepte d'un pas pel canvi, aplicant-se tant pel metafòric del significat com en el literal.

Avui dia hi ha un pensament comú, pessimista i massa aferrat: sóc massa petit en aquest món per crear una diferència real. Ens proposem doncs provar el contrari (i el positiu): ets l'únic exemplar de tu mateix que té la capacitat de canviar; sense el teu pas personal, sense la teva petjada, el conjunt no tindrà una peça del seu engranatge, el teu va passar sí que fa una diferència real.

Volem transmetre que no estem sols en aquesta batalla i que un esforç tan petit com el de 'donar un pas' de tants que donem cada dia, sí que és important, ja que veritablement és així com es comença una transformació interior: estimant i buscant el camí cap a ella.

La satisfacció i recompensa es reben momentàniament, en sentir únic i, alhora, part d'alguna cosa gran. Volem crear un camí col · lectiu cap al canvi, amb cada pas individual.