L'associació Imago presenta la 4a edició del Seminari Internacional de Convivència Planetària: Construïm Biocivilització

Chico Whitaker i Vandana Shiva són alguns dels convidats al seminari

El proper dijous 25 de febrer a les 19:30h, la Casa de la Paraula (c. Rosselló 154), acollirà la presentació de la 4a edició del Seminari Internacional de Convivència Planetària: Construïm Biocivilització. La presentació serà a càrrec de Jordi Gascón, professor d'Antropologia de la Universitat de Barcelona (UB) i membre de la Xarxa de consum  solidari; i de Sandra Campos, directora de l’associació Imago i del seminari.

El 4t Seminari Internacional de Convivència Planetària: Construïm Biocivilització, que se celebrarà del 27 al 30 d’abril a Barcelona, pretén ser un punt trobada i reflexió en torn a un nou model de convivència planetària que aposta per la Biocivilització com a model convivència. El fonament d’aquest nou paradigma és el respecte per la vida en totes les seves manifestacions.

EL seminari, de celebració bianual, proposa la construcció del nou paradigma de convivència planetària i organitza les seves reflexions des de 3 eixos fonamentals:

  1. Amb quins valors o virtuts? (ètica)
  2. Amb quines estructures de poder, amb quina governança global? (política)
  3. Amb quin model econòmic? (economia)

Alguns dels participants amb els que comptarà aquesta edició del seminari són; Chico Whitaker, Premi Nobel alternatiu 2006 i co fundador del Fòrum Social Mundial (FSM); Vandana Shiva, Premi Nobel Alternatiu 1993 i fundadora de Research Fondation of Science, Technology and Ecology (RFSTE), institució que es dedica a conservar de la biodiversitat; entre d’altres.