No Project: vida
imago noproject

Breu presentació

Amb aquesta proposta pretenem contribuir a visualitzar, enfortir i evidenciar els PARADIGMES EMERGENTS DE CONVIVÈNCIA PLANETÀRIA ARA! els quals estan aportant al desenvolupament d'un model de mentalitat individual i global emmarcat en l'ètica DE LA CURA DELS ALTRES I DEL PLANETA TERRA, basat en la SOLIDARITAT, RESPONSABILITAT I LA NO VIOLÈNCIA. Entenem que TOTS ELS ÉSSERS HUMANS som fills d'aquest planeta, I PER TANT, GERMANS que HEM tenir cura els uns dels altres i protegir NOSTRA ÚNICA CASA: LA TERRA.

Qui som?

Seres humanos convencidos de que tod@s podemos cambiar el mundo, aqui y ahora, con pequeñas y grandes acciones, fuera y dentro de cada uno de nosotros. ¿Quieres más información de la institucion provocadora del No project?.

Objectius

Provocar, sumar, sensibilitzar, motivar, contribuir, seduir, comunicar, trobar, dialogar, intercanviar, connectar ... els que estem convençuts que el canvi és ARA, per la vida i per la nostra casa: LA TERRA.

Com funciona

Aquesta joguina virtual té per objectiu, a més de trobar-nos, comunicar-nos i visibilitzar; Fer un exercici de construcció mental-emocional, individual-col · lectiva, global-local i interrelacional-holística. El qual es fa a partir d'un exercici mental senzill que consisteix a pujar a la joguina coses que ens agraden, amb la intenció de compartir-la amb altres, com: música, llibres, idees, vídeos, aspectes personals, coses que hem escrit, pensaments etc . Quan pugem aquestes coses hem de seleccionar del menú on es troben les categories temàtiques, els diferents temes amb els quals es relacionen els continguts del que estem pujant a la joguina, podem seleccionar un o tots o alguns, l'objectiu és poder-lo incloure en la major part de categories possibles, per a això haurem de fer un exercici mental de pensar en el contingut que estem pujant i en si es relaciona o no, igualment com es relaciona amb cada categoria inicialment proposta: Medi Ambient, convivència, salut, espiritualitat, política, etc.

JUGAR No Project: vida