Difusió

Les Jornades de Sensibilització tenen un públic heterogeni en el que hi trobem persones d’edats diferents provinents del món associatiu i de l’activisme, i persones senzillament atretes i interessades en els continguts de les activitats. La població a la qual va destinat aquest projecte és la comunitat de Barcelona en general, ​​i més concretament aquells sectors poc sensibilitzats sobre les temàtiques tractades. A part de les persones amb un alt nivell de conscienciació, volem arribar a les persones del dia a dia, ja que és d’aquesta manera com podrem avançar per canviar les coses. Volem que sigui un projecte no excloent, per a tota aquella gent que vulgui informar-se i participar en les activitats proposades.

Imago sempre intenta dissenyar les activitats tenint en compte que hi haurà persones no iniciades en la matèria d’Educació per al Desenvolupament. La població no iniciada és la més difícil de sensibilitzar, però des d’Imago es té molt present la necessitat de fer arribar missatges més enllà dels cercles de grups ja sensibilitzats i coneixedors dels problemes a nivell local i global del que tracten els espais de reflexió. Cal que més gent estigui implicada en les lluites de solidaritat local i internacional per fer una major pressió als actors que tenen poder per transformar els actuals conflictes econòmics, armats i socials a nivell mundial.
Perquè l’impacte del missatge de les Jornades arribi el màxim de lluny, ens plantegem fer una forta campanya de difusió de les jornades, a través dels mitjans de comunicació (premsa escrita i digital, radio i televisió), la web, la llista de correu, les xarxes socials, i el material de difusió com cartells, programes, banderoles, etc. Aquesta difusió permet ampliar molt el cercle de beneficiaris que rebran les idees del projecte d’una manera mes indirecta.

La dinamització dels perfils del projecte a les xarxes socials també és una manera d’implicar el públic en el projecte a través dels seus comentaris, valoracions i compartint els continguts, que es van actualitzant constantment durant l’execució del projecte.

Els documents generats pel seminari serviran com a material de treball per a futures investigacions, treballs de recerca i una futura publicació.

Segueix-nos a les xarxes socials