Metodologia

En primer lloc realitzarem una conferència amb un intel·lectual activista de talla global, tenint en compte la participació d’homes, dones i de diferents continents.

En segon lloc, dins del que hem anomenat taula de diàleg, s’exposarà un document central, encarregat a un dels ponents, relacionat amb el tema de la sessió / pregunta. El document central serà presentat pel seu autor.

Continuarem amb la presentació dels dialogants i les experiències, de la mà de les diferents organitzacions convidades.

En tercer lloc, es donarà pas al diàleg entre tots els allí presents tant a la taula com a nivell de públic.

Fruit d’aquest diàleg s’elaborarà un document que recollirà les idees provinents dels assistents, conferenciants i experiències dialogants i que serà l’aportació d’aquest seminari internacional a la reflexió global que es du a terme actualment en diferents punts del planeta.

Per animar el diàleg i l’escolta activa entre tots els participants, la taula estarà conformada per tots els participants a la sessió (experiències, ponent central, conferenciant inicial) i no es canviarà al llarg de la sessió.

Així mateix s’organitzaran taules de treball entre els convidats al seminari, que permetin l’intercanvi més enllà de les sessions públiques.

Segueix-nos a les xarxes socials