Experiència de l’entitat organitzadora

Imago és una associació que compta amb més de 16 anys d’experiència, a Colòmbia i a Barcelona, en la realització de projectes de sensibilització social. Ja fa 12 anys que va traslladar les seves activitats a Espanya, establint la seva seu a Barcelona.

Imago gestiona projectes en les següents àrees:

1. Cooperació internacional i cultural per al bio-desenvolupament.
Imago treballa com entitat d’enllaç, especialment amb Colòmbia, contribuint a la construcció d’una societat més equitativa i justa. En aquesta línia ha desenvolupat diversos projectes a Colòmbia amb la Fundació Imago Bogotà adreçats a infants, joves i dones. També desenvolupa projectes amb l’Associació Casa de l’Aigua, ubicada al Cauca, on col·labora en el projecte de consolidació dels processos de participació i incidència de les comunitats en la gestió integral dels recursos naturals. Així mateix col·labora amb la Fundación Social Colombiana Cedavida en projectes de defensa dels Drets humans com a alternativa a la violència en la resolució de conflictes i en suport de la població afectada per qualsevol forma de violència, particularment la violència per raó de gènere o d’exclusió.

2. Sensibilització i formació per a la convivència pacífica.
L’associació treballa a partir de propostes culturals. En aquesta àrea s’emmarca el seu principal projecte de sensibilització: “Les Jornades de Sensibilització”, que el 2016 arribaran a la seva tretzena edició.

3. Convivència i participació ciutadana.
Imago busca participar en la vida dels barris i en les xarxes que conformen l’entorn institucional i personal dels ciutadans. L’objectiu és que cadascú pugui contribuir des de la seva experiència a la millora de la qualitat de vida del seu entorn de convivència. Aquest tipus de projectes s’adrecen a tot tipus d’immigrants, així com a persones d’origen català. Es tracta de que tothom pugui contribuir, amb els seus treballs, al foment de la convivència pacífica al món, partint d’una negativa rotunda cap a solucions violentes i, en el seu lloc, els conflictes esdevinguin oportunitats de creixement i de construcció de comunitat a partir del diàleg.

Equip

sandra

DIRECCIÓ GENERAL
Sandra Cristina Campos

CAP DEL GABINET DE PREMSA
Verònica Miquel Torres

SUPORT COMUNICACIÓ
Siscu Baiges

INFO MASTER
Carles Blanc Caceres

DESENVOLUPAMENT APP
Anna Closa
www.acmapps.com

PRIMERA FILA DE MAR
Francesc Freixa Font

XARXES SOCIALS
I PRIMERA FILA DE MAR
Vanessa Severino

PRIMERA FILA DE MAR
Alexandra Stroebel

DISSENY GRÀFIC
Judith Rovira
IMATGE

IED Barcelona
Escola Superior de Disseny

SUPORT COMUNICACIÓ
Media Consulting

FOTOGRAFIA DEL FESTIVAL
Lule de la Cuba
www.luledelacuba.es

IMPRESSIÓ
Marc Martí
www.marc-marti.com

Segueix-nos a les xarxes socials